Losari, Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Losari
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Brebes
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
89,43 Kilomèter pesagi -
122.805 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 22 desa
- kelurahan

Losari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Brebes, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Brebes