Long Ikis, Paser

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Long Ikis
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Paser
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 22 desa
1 kelurahan

Long Ikis kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Paser, Kalimantan Timur, Indonesia.

Cithakan:Long Ikis, Paser