Long Apari, Kutai Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Long Apari
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Kutai Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
5.490,7 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
kelurahan

Long Apari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kutai Barat, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Long Apari, Kutai Barat Cithakan:Kabupaten Kutai Barat