Limpasu, Hulu Sungai Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Limpasu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Hulu Sungai Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Limpasu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Hulu Sungai Tengah, Kalimantan Selatan, Indonesia.


Cithakan:Limpasu, Hulu Sungai Tengah Cithakan:Kabupaten Hulu Sungai Tengah