Liliraja, Soppeng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Liliraja
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Soppeng
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
3 kelurahan

Liliraja kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Soppeng, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Liliraja, Soppeng Cithakan:Kabupaten Soppeng