Lewolema, Flores Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lewolema
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Flores Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Lewolema kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Flores Timur, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Lewolema, Flores Timur Cithakan:Kabupaten Flores Timur