Leuser, Aceh Tenggara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Leuser
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Tenggara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 23 desa
- kelurahan

Leuser kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Tenggara, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Leuser, Aceh Tenggara Cithakan:Kabupaten Aceh Tenggara