Leupung, Aceh Besar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Leupung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Besar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Leupung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Besar, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Leupung, Aceh Besar Cithakan:Kabupaten Aceh Besar