Lemahwungkuk, Cirebon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lemah Wungkuk
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Cirebon
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Lemah Wungkuk kuwe salah siji kecamatan nang kota Cirebon, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Cirebon