Ledo, Bengkayang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ledo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Bengkayang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Ledo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bengkayang, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Ledo, Bengkayang Cithakan:Kabupaten Bengkayang