Kuwus, Manggarai Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuwus
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Manggarai Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 25 desa
2 kelurahan

Kuwus kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Manggarai Barat, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Kuwus, Manggarai Barat Cithakan:Kabupaten Manggarai Barat