Kuta Utara, Badung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuta Utara
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Badung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 3 desa
3 kelurahan

Kuta Utara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Badung, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Badung