Kuta Cot Glie, Aceh Besar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuta Cot Glie
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Besar
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 32 desa
- kelurahan

Kuta Cot Glie kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Besar, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Kuta Cot Glie, Aceh Besar Cithakan:Kabupaten Aceh Besar