Kupang Timur, Kupang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kupang Timur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Kupang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
5 kelurahan

Kupang Timur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kupang, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Kupang Timur, Kupang