Kulisusu Barat, Buton Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kulisusu Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Buton Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Kulisusu Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Buton Utara, Sulawesi Tenggara, Indonesia.


Cithakan:Kulisusu Barat, Buton Utara Cithakan:Kabupaten Buton Utara