Kuala Jambi, Tanjung Jabung Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuala Jambi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Tanjung Jabung Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
2 kelurahan

Kuala Jambi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tanjung Jabung Timur, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Tanjung Jabung Timur