Kuala Behe, Landak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuala Behe
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Landak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Kuala Behe kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Landak, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Kuala Behe, Landak Cithakan:Kabupaten Landak