Komodo, Manggarai Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Komodo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Manggarai Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
70.689 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 23 desa
2 kelurahan

Komodo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Manggarai Barat, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Komodo, Manggarai Barat Cithakan:Kabupaten Manggarai Barat