Kolbano, Soe

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kolbano
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kota Soe
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Kolbano kuwe salah siji kecamatan nang kota Soe, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Kolbano, Soe Cithakan:Kota Soe