Kodi Bangedo, Sumba Barat Daya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kodi Bangedo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Sumba Barat Daya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Kodi Bangedo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sumba Barat Daya, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Kodi Bangedo, Sumba Barat Daya Cithakan:Kabupaten Sumba Barat Daya