Kluet Tengah, Aceh Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kluet Tengah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Selatan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Kluet Tengah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Selatan, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Kluet Tengah, Aceh Selatan Cithakan:Kabupaten Aceh Selatan