Klampis, Bangkalan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Klampis
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bangkalan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
22 kelurahan

Klampis kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bangkalan, Jawa Timur, Indonesia.