Kikim Selatan, Agung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kikim Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kota Agung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Kikim Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kota Agung, Sumatera Selatan, Indonesia.


Cithakan:Kikim Selatan, Agung Cithakan:Kota Agung