Ketungau Hilir, Sintang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ketungau Hilir
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Sintang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Ketungau Hilir kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sintang, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Ketungau Hilir, Sintang Cithakan:Kabupaten Sintang