Kesambi, Cirebon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kesambi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Cirebon
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
5 kelurahan

Kesambi kuwe salah siji kecamatan nang kota Cirebon, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Cirebon