Kerambitan, Tabanan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kerambitan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Tabanan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Kerambitan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tabanan, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Tabanan