Kendal, Kendal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kendal
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kendal
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
20 kelurahan

Kendal kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kendal, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Kendal