Kembayan, Sanggau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kembayan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Sanggau
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Kembayan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sanggau, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Kembayan, Sanggau Cithakan:Kabupaten Sanggau