Kedamin, Kapuas Hulu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedamin
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Kapuas Hulu
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
2 kelurahan

Kedamin kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kapuas Hulu, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Kedamin, Kapuas Hulu