Kecamatan Tegal Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kecamatan Tegal Timur
Kota
Kota Tegal
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Tegal Timur kuwe salah siji kecamatan nang kota Tegal.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.