Kecamatan Harjamukti, Cirebon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Harjamukti
Kota
Cirebon
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kecamatan Harjamukti kuwe salah siji kecamatan nang kota Cirebon.

Desa / Kelurahan[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming:

Kota Cirebon