Kategori:User it

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Panganggo nang kategori kiye nandakna nek dheweke nduwe kemampuan basa Italia.

Kaca nang kategori "User it"

Kategori kiye mung nduweni kaca kiye.