Naraguna:Humboldt

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Informasi Babel Panganggo
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
id-N Pengguna ini merupakan penutur asli bahasa Indonesia.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
ms-2 Pengguna ini memiliki kemahiran sederhana dalam bahasa Melayu.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
it-1 Questo utente può contribuire con un livello elementare in italiano.
nl-1 Deze gebruiker heeft elementaire kennis van het Nederlands.
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Panganggo miturut basa