Naraguna:AlleborgoBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

This is an interwiki bot owned by it:Utente:Alleborgo. The bot uses the pywikipedia framework and runs day and night in autonomous mode. Sometimes the bot will run in manual assisted mode to solve interwiki conflicts.

Informasi Babel Panganggo
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
en-3 This user has advanced knowledge of English.
it-3 Questo utente può contribuire con un livello avanzato in italiano.
Panganggo miturut basa