Naraguna:Vhorvat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Informasi Babel Panganggo
hr-N Ovaj suradnik govori hrvatski kao materinski jezik.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
it-1 Questo utente può contribuire con un livello elementare in italiano.
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basa

en:User:Vhorvat

hr:User:Vhorvat

meta:User:Vhorvat

Cithakan:User UTC+1