Karas, Magetan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karas
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Magetan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
11 kelurahan

Karas kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Magetan, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Magetan