Kandat, Kediri

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kandat
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Kediri
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
12 kelurahan

Kandat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kediri, Jawa Timur, Indonesia.