Kaledupa Selatan, Wakatobi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaledupa Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Wakatobi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Kaledupa Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Wakatobi, Sulawesi Tenggara, Indonesia.


Cithakan:Kaledupa Selatan, Wakatobi Cithakan:Kabupaten Wakatobi