Kalasan, Sleman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalasan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupaten Sleman
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
- kelurahan

Kalasan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Sleman