Kakuluk Mesak, Belu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kakuluk Mesak
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Belu
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Kakuluk Mesak kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Belu, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Kakuluk Mesak, Belu Cithakan:Kabupaten Belu