Kabaena Timur, Bombana

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabaena Timur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Bombana
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
2 kelurahan

Kabaena Timur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bombana, Sulawesi Tenggara, Indonesia.


Cithakan:Kabaena Timur, Bombana