KTW. Lama, Kotawaringin Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
KTW. Lama
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Kotawaringin Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15 desa
2 kelurahan

KTW. Lama kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kotawaringin Barat, Kalimantan Tengah, Indonesia.

Cithakan:KTW. Lama, Kotawaringin Barat