Jeunieb, Bireuen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jeunieb
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Bireuen
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 38 desa
- kelurahan

Jeunieb kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bireuen, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Jeunieb, Bireuen Cithakan:Kabupaten Bireuen