Jetis, Ponorogo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jetis
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Ponorogo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
14 kelurahan

Jetis kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ponorogo, Jawa Timur, Indonesia.