Jepara, Jepara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Jepara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Jepara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
11 kelurahan

Jepara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jepara, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Jepara