Jempang, Kutai Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Jempang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Kutai Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
kelurahan

Jempang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kutai Barat, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Jempang, Kutai Barat Cithakan:Kabupaten Kutai Barat