Jebres, Surakarta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jebres
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kota Surakarta
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Jebres kuwe salah siji kecamatan nang kota Surakarta, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kota Surakarta