Jaya, Aceh Jaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jaya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Jaya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 48 desa
- kelurahan

Jaya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Jaya, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Jaya, Aceh Jaya Cithakan:Kabupaten Aceh Jaya