Ingin Jaya, Aceh Besar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ingin Jaya
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Besar
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 54 desa
2 kelurahan

Ingin Jaya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Besar, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Ingin Jaya, Aceh Besar Cithakan:Kabupaten Aceh Besar