Ilwayab, Merauke

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ilwayab
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Merauke
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 4 desa
- kelurahan

Ilwayab kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Merauke, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Ilwayab, Merauke